Чатбот за ресторанти

Потребителите прекарват повече време в приложения за съобщения, отколкото прекарват в уебсайтове или във всякакви други мобилни приложения. Наличието на чатбот може да помогне на бизнеса ви да използва този потенциал, достигайки до мястото, където са вашите клиенти. Чатботовете за поръчка на храна улесняват клиентите да поръчват храна от вас, директно с вашия собствен чатбот за поръчка на храна във Facebook Messenger.

Чатбота за поръчка на храна може да работи както всяка друга система за поръчка на храна. Той може да покаже менюто ви, а клиентите могат да изберат ястията от него. Потребителят може също да изберат предпочитанията за доставка и метод за плащане - онлайн или в брой. Това е удобно за клиентите, тъй като няма да им се налага да инсталират ново приложение или да се регистрират с нов акаунт и точно затова чатботовете заменят приложения, осигуряващи същата функционалност, но в познат интерфейс.

Заяви демо

Функционалности

Раглеждане на всички категории

Потребилелят може да разгледа всяка една от категориите в дигиталното меню на ресторанта.

Допълнителна информация.

Към всеки продукт има допълнителна информация за грамаж, състав, алергени и др.

Добавяне на повече от един продукт в количка.

Чатбота изчислява общата стойност на всички добавени продукти и може да се редактира лесно.

Препоръки за най-поръчвани продукти.

Тази фукционалност помага на клиента да разбере какво да си поръча.

Бонус система

Бонус системата превръща всеки доволен клиент в рекламен канал. Той може да изпраща менюто на своите приятели и да печели бонуси за всеки нов потребител, който доведе.

Отговори на най-често задаваните въпроси

Чатбота разбира когато някой пита за адреса, работното време, доставката или други въпроси. Така човешката намеса в разговора е само в редки случаи.

food ordering system

Система за приемане и обработване на поръчки получени през Чатбота.

Разработихме напълно функционален администраторски панел за ресторантите, които приемат поръчки през Чатбота. В него може да се видят подробни статистики за поръчките и потребителите, както и да се направят допълнителни настройки. Системата позволява да се създаде дигитално меню, в което да се качват и редактират всички ястия и артикули предлагани от ресторанта. За ресторанти, които имат собствена система за управление на поръчките е възможна и интеграция с тях.

Заяви демо
background

Искаш ли да видиш Чатбота в действие за твоя ресторант или магазин?

Изпрати ни запитване и ще получиш БЕЗПЛАТЕН тест период на Чатбота, както и консултация за подходящи маркетингови стратегии и реклами във Facebook.